Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA

U eksploziji tvornice pirotehnike poginulo šest osoba

tvornica vatrometa
12.09.2011.
u 20:57

U eksploziji, koja se čula kilometrima daleko, poginuli su vlasnik i njegova dva sina.

RIM – Šest osoba je poginulo danas poslijepodne u eksploziji tvornice pirotehnike Pirotecnica Arpinate u vlasništvu obitelji Cancelli u općini Arpino pokraj Frosinonea južno od Rima. Poginuli su vlasnik tvornice Claudio Cancelli (65), njegovi sinovi Gianni (42) i Giuseppe (45), zatim  Francesco Lorini i Enrico Battista, koji su radili u tvornici, te Giulio Campoli (41), koji se slučajno nalazio u blizini.  

Vatrogasci još tragaju za mogućim žrtvama jer su se u tvornici mogli nalaziti i eventualni kupci pirotehničkih proizvoda.

“Mjesto nalikuje ratnom polju. Tragedija je neopisiva”, izjavio je predstavnik općinske uprave Antonio Venditti. Eksplozija se čula na kilometre udaljenosti, a sućut je uputio i šef talijanske države Giorgio Napolitano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije